Igazán szeretetteljes hangulatú, romantikus esküvőre vágysz? Válaszd a Kökényes Tanyát esküvőd helyszínéül, így a nagy nap örökké emlékezetes marad nektek, rokonaidnak és barátaitoknak! Bővebb információ.
Emlékezetes születésnap? Névnap? Amire még évek múlva is emlékeznek majd a barátok? Igen! A tanya télen és nyáron folyamatosan, időpont egyeztetéssel igénybe vehető.
Bővebb információ.
Emlékezetes leánybúcsúra vagy legénybúcsúra vágysz? Amire még évek múlva is emlékeznek majd a barátok? Igen, nálunk megtaláltad, amit kerestél! A Kökényes Tanya kiváló helyszíne lehet egy leány, illetve legénybúcsúnak!
Bővebb információ.
Igazi tanyasi disznóvágásban lehet részed! Csapatépítő programként vagy családi rendezvényként az egyik legnépszerűbb téli programunk. Legyetek a vendégeink egy régimódi disznóvágásra!
Bővebb információ.
Emlékezetes csapatépítő program? Amire még évek múlva is emlékeznek majd a kollégák? Jó helyen jársz! Olvass tovább a részletekért!
A Kökényes Tanya kiváló helyszíne lehet akár alkotótáboroknak és tréninghelyszíneknek is! Látogass el hozzánk és éld át az igazi tanyasi élményt! Kattints a részletekért!